Nieuws van de huisartsenpraktijk Ulestraten

Griepprik en pneumokokkenprik 2022 (gepubliceerd 21-10-2022)

Alle patiënten die in aanmerking komen voor de griep en/of pneumokokken prik hebben een schriftelijke uitnodiging thuis gekregen om op donderdag 10 november naar de praktijk te komen voor de vaccinatie. Gezien de Corona maatregelen en de noodzaak tot het houden van afstand hebben we een strikt tijdsschema gemaakt. Houdt u zich aub aan uw eigen tijdsvak. Gezien de Corona maatregelen en het tijdstip van aflevering van de voorraad vaccins is het niet mogelijk om de griepprik eerder te ontvangen. Bent u niet in staat naar de praktijk te komen? Belt u de assistente voor een passende oplossing. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Belt u ook even naar de praktijk. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Voor meer informatie over de griepprik: Griepprik

Voor meer informatie over de pneumokokken prik: Pneumokokkenprik

Patiënten enquête

Huisartsenpraktijk Ulestraten hecht veel waarde aan de mening van haar patiënten. Graag vragen wij uw mening voor een stelling, klik hier. Alvast bedankt voor het invullen!

4-8-2022 update: Inmiddels hebben 17 personen gereageerd. Graag zouden we minimaal 50 reacties hebben. Daarom hebben we een formulier in de wachtkamer opgehangen met een QR-code. Deze kan gescand worden en zo wordt u direct doorgelinkt naar de stelling. Tevens is het mogelijk om door middel van een kaartje in de praktijk u mening hierover te geven. We hopen voor het einde van het jaar de uitslag van de stelling met u te kunnen communiceren via onze website.

Stagiaire praktijkmanagement

Per 1 juni 2022 zal Lydia Huveneers starten als stagiaire in de huisartsenpraktijk Ulestraten. Zij zal de huisarts ondersteunen bij het verrichten van de niet patiënt gebonden taken, zoals het volgen van de richtlijn Huisartsenzorg 24 uurs (HaZo24), personeelszaken, etc.