De praktijk

Reguliere huisartsenzorg

In onze huisartsenpraktijk beoefenen de artsen de reguliere huisartsenzorg en zijn lid van de ondermeer de Vereniging van praktijkhoudend huisartsen (VPH), de Regionale Huisartsen Zorg (RHZ) Maastricht Heuvelland en de Huisartsenpost Maastricht Heuvelland (HMH). De huisartsen werken zoveel mogelijk conform de NHG richtlijnen en standaarden. In Hagro verband wordt samengewerkt met J. Urlings, huisarts in Bunde, M. Verschuren, huisarts in Meerssen, J. van Empel, huisarts in Meerssen.

Het doel

Het doel van onze praktijk is het bieden van een optimale huisartsenzorg. Om dit te realiseren staan wij garant voor een laagdrempelige bereikbaarheid en een hoge vakbekwaamheid. Daarnaast werken we eveneens nauw samen met andere zorginstanties zoals Envida, Privazorg, GGZ en Algemeen Maatschappelijk werk. Ook is er regelmatig overleg met specialisten uit diverse ziekenhuizen.

Arts in opleiding

In de praktijk worden huisartsen opgeleid. Er is een AIOS (arts in opleiding tot specialist) aanwezig. U kunt bij deze arts een afspraak maken.

Apotheek

Herhaalmedicatie kunt U via de herhaalreceptenlijn bestellen, als U deze voor 11:00uur ’s morgens besteld, kunt U deze de volgende werkdag na 14:00 uur afhalen in uw apotheek van uw keuze.