Mogen wij ons even voorstellen?

Dhr. Drs. Ridderbeks

Drs. Ridderbeks is begin 1996 afgestudeerd als arts aan de Universiteit Maastricht waarna hij 1 ½ jaar bij de afdeling cardiochirurgie in het AZM heeft gewerkt, daarna heeft hij een jaar bij de afdeling algemene chirurgie van het Groene Hart ziekenhuis in Gouda gewerkt. In 2001 haalde hij zijn huisartsenbul in Maastricht waarna hij enkele jaren als waarnemend huisarts werkte. Vanaf 2003 is hij werkzaam in Ulestraten en in 2004 heeft hij de praktijk van zijn voorganger: drs. Ritzen, overgenomen. Drs. Ridderbeks is dinsdag t/m vrijdag aanwezig. Drs. Ridderbeks is getrouwd en is vader van; Jikke (2003), Koen (2006) en Rens (2008).

Lisanne Terlingen

Meer informatie volgt snel.

Nieuwe huisarts in opleiding - Eline Mennis

Meer informatie volgt.

Sonja Ridderbeks-Verduijn

Ik ben Sonja Ridderbeks-Verduijn, getrouwd en gelukkige moeder van een dochter (2003) en twee zonen (2006 en 2008). Ik ben werkzaam als praktijkverpleegkundige in deze huisartsenpraktijk. Ik verzorg spreekuren t.a.v. de chronische zorg, d.w.z. dat ik mensen controleer (die bekend zijn) met een afwijkende bloeddruk of afwijkende cholesterol. Mensen die een verhoogd risico hebben op hart- en vaatziekten of mensen die terugverwezen worden door de cardioloog, neuroloog of internist na bijvoorbeeld een infarct komen ook bij mij onder controle.

Sandy Huijnen

Mijn naam is Sandy Huijnen. Sinds Juli 2013 werk ik in de praktijk als doktersassistente. Ik ben op woensdag, donderdag en vrijdag ochtend aanwezig. Op deze dagen verricht ik verschillende taken en handelingen die bij de doktersassistente horen. Dit is onder andere bloedprikken, uitstrijkjes maken en injecties zetten. Ook zit ik aan de balie en neem ik de telefoon op en kunt u mij uw vragen stellen.

Manon Le Pera

Mijn naam is Manon Le Pera en werk sinds 2003 als doktersassistente. Ik ben getrouwd en trotse moeder van drie kinderen. Er blijft weinig tijd over voor hobby's, maar als er tijd is ga ik graag naar de film. Mijn werkzaamheden in de praktijk zijn de telefoon beantwoorden en patiënten te woord staan. In de behandelkamer ben ik ook te vinden en meet ik bloedrukken, prikken we bloed, maken we hartfilmpjes en alle andere voorkomende taken die horen bij ons beroep.

Rachelle Jennekens

Meer informatie volgt.

Selina Hut

Vanaf februari 2024 ben ik gestart als praktijkmanager. Mijn naam is Selina en in Ulestraten ondersteun ik de huisarts bij niet-patiënt gebonden taken, zoals personeelsbeleid, kwaliteit (accreditatie), ICT, etc. Ik ontzorg de huisarts, zodat deze meer tijd heeft voor u, de patiënt. Samen met een team binnen een goed functionerende praktijk werken, waar de patiënt zich gehoord en geholpen voelt en het team met plezier werkt, dat is mijn uitdaging!

Ilona Houben - Sliedrecht

Mijn naam is Ilona Houben - Sliedrecht en sinds 1989 werkzaam als diëtiste. Als diëtiste heb ik een eigen praktijk genaamd In Balans, waarin er nog 2 collega diëtisten voor mij werken. Zelf werk ik in diverse huisartsenpraktijken en heb op deze manier een goede samenwerking en contact met zowel de huisarts als de praktijkondersteuner. U kunt bij mij terecht  voor al uw vragen op het gebied van dieet en voeding. Of het nu gaat over: Diabetes, voedselallergie, afvallen, of bijkomen. Afspraken kunt u maken via de assistentes.

Sanne Smeets

In 2009 ben ik aan de Universiteit Maastricht afgestudeerd als (neuro)psycholoog. In de jaren daarna heb ik mij in mijn werk gericht op de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel. Sinds juli 2017 werk ik als praktijk-ondersteuner GGZ in verschillende huisartsenpraktijken. Ik begeleid mensen met psychische klachten, zoals stress, somberheid en angst.

Als u niet lekker in uw vel zit, kan de huisarts u naar mijn spreekuur verwijzen. Samen kijk ik dan met u naar uw situatie, wat u zelf kunt doen om u beter te voelen en welke ondersteuning er nodig is. Ik ben op woensdag de hele dag en vrijdagochtend aanwezig in uw huisartsenpraktijk.